Xtreme Lashes 3D műszempilla

3D műszempilla

Simon Noémi okl.müszempilla felhelyező. T:06203890724

A szempillahosszabbítás egy egészen új lehetőség a nők számára, mellyel a szem természetes szépsége kihangsúlyozható.

Az Xtreme Lashes egy amerikai cég , amely piacvezető a szempillahosszabbítás területén; termékeit és az alkalmazott módszereket a legmagasabb színvonal és precizitás jellemzi.
Gyönyörű és tartós szempillákat csak kiváló termékekkel és a legmagasabb színvonalon képzett szempilla-stylistok által lehet elérni.
Az Xtreme Lashes szempillák már világszerte keresettek, szempilla-stylistjaink ott vannak pl. a Cannes-i Filmfesztiválon és a Golden Globe fesztiválokon is.

Kiknek ajánljuk az Xtreme Lashes szempillahosszabbítást?

  • Akik szeretnének még hosszabb, még ívesebb szempillákat.
  • Akik már ébredéskor is szépek szeretnének lenni.
  • Akiknek nincs idejük folyamatosan sminkjükkel törődni, de a szép tekintetről nem akarnak lemondani.
  • Akik sokat sportolnak, és nem szeretik, ha szempillafestékük elkenődik.
  • Akik hisznek abban, hogy női szépségünk egyik legfontosabbja a szép tekintetünk.
Az Xtreme Lashes Extensions szempillákat szálanként, fájdalommentesen a saját szempillákhoz rögzítjük egy speciális ragasztóval. Az Xtreme Lashes szintetikus szálakból áll, allergiamentes. Semmilyen rögzítés nem látható, így a szempillák teljesen természetes hatásúak, viselés közben nem érezhetőek.

Az Xtreme Lashes számtalan színben, 12 különböző hosszúságban, 4 eltérő vastagságban valamint 2 féle ívben kapható, így minden egyedi kívánság teljesülhet. Az Xtreme Lashes élettartama a természetes pillákéval egyezik meg, ez általában 2-3 hónap.

Az Xtreme Lashes szempillákkal kívánsága szerint szempillája lehet természetes hatású.

3d szempilla

…vagy különleges hatású is. Egy-egy rendkívüli alkalomra, születésnapra, esküvőre, de akár a hétköznapokra válasszon magának babonázó szemeket, a szempillaspirált akár otthon is felejtheti.Szalonunk. Budapest XVI. Kerületben, könnyen megközelíthető helyen található. Szép környezetben, parkolási lehetőséggel. Szolgáltatásainkat magas színvonalon, professzionális anyagokkal, modern készülékekkel végezzük.
Várjuk szépülni vágyó vendégeinket

Zebra Kozmetika

Budapest XVI.ker. József utca 177. fsz.2. Ajkay Judit+36 20 569 0311 Simon Noémi+36 20 389 0724 Web:www.zebrakozmetika.hu
© Copyright 2020 - designed by Fer-Partner Kft