Xtreme Lashes 3D műszempilla

3D műszempilla

Simon Noémi okl.műszempilla felhelyező.

A szempillahosszabbítás egy egészen új lehetőség a nők számára, amellyel a szem természetes szépsége kihangsúlyozható.

Az Xtreme Lashes™ egy amerikai cég, mely piacvezető a szempillahosszabbítás területén. Termékeit és az alkalmazott módszereket a legmagasabb színvonal és precizitás jellemzi. Gyönyörű és tartós szempillákat csak kiváló termékekkel és a legmagasabb színvonalon képzett szempilla stylistok által lehet elérni.

Az XtremeLashes™ szempillák már világszerte keresettek, szempilla stylistjai ott vannak például a cannes-i filmfesztiválon és a Golden Globe-díjátadókon is.

Kiknek ajánljuk az Xtreme Lashes™ szempillahosszabbítást?

  • Akik még hosszabb, még ívesebb szempillákat szeretnének.
  • Akik már ébredéskor is szépek szeretnének lenni.
  • Akiknek nincs idejük folyamatosan sminkjükkel törődni, de a szép tekintetről sem akarnak lemondani.
  • Akik sokat sportolnak, és nem szeretik, ha szempillafestékük elkenődik.
  • Akik hisznek abban, hogy női szépségünk egyik legfontosabb eleme a szép tekintet.
Az Xtreme Lashes Extensions szempillákat szálanként, fájdalommentesen, a saját szempillákhoz rögzítjük egy speciális ragasztóval. Az Xtreme Lashes™ szintetikus, allergiamentes szálakból áll. A rögzítés nem látható, így a szempillák teljesen természetes hatásúak, viselés közben nem érezhetőek.Az Xtreme Lashes™ számtalan színben, 12 különböző hosszúságban, 4 eltérő vastagságban, valamint 2 féle ívben kapható, így minden egyedi kívánságnak eleget tudunk tenni. Az Xtreme Lashes élettartama a természetes pillákéval egyezik meg, ez általában 2-3 hét.

Az Xtreme Lashes™ szempillákkal kívánsága szerint szempillája természetes vagy egyedi hatású lehet.

3d szempilla

Egy-egy rendkívüli alkalomra, születésnapra, esküvőre, de akár a hétköznapokra is válasszon magának igéző szemeket, a szempillaspirált akár otthon is felejtheti.Szalonunk. Budapest XVI. Kerületben, könnyen megközelíthető helyen található. Szép környezetben, parkolási lehetőséggel. Szolgáltatásainkat magas színvonalon, professzionális anyagokkal, modern készülékekkel végezzük.
Várjuk szépülni vágyó vendégeinket

Zebra Kozmetika

Budapest XVI.ker. József utca 177. fsz.2. Ajkay Judit+36 20 569 0311 Simon Noémi+36 20 389 0724 Web:www.zebrakozmetika.hu
© Copyright 2020 - designed by Fer-Partner Kft