SZOLGÁLTATÁSAINK

Oxy Geno 4in1 kezelés

– oxigenizálás / szövetek oxigénellátásának növelése/ -anti-aging vagy fehérítő hatóanyag- bevitel – egyedülálló tripolláris rádiófrekvencia -kollagén indukció – bőrmegújitó felületi hámlasztás – vérkeringés élénkítés -bőrsejtek anyagcseréjének gyorsítása  Az eredmény: -Hihetetlen  gyors  és hatékony bőrfiatalítás -Azonnal tapasztalható feszesség -Ragyogó, táplált, egészséges bőr.

Bővebben >>>

InfraTrainer

Az InfraTrainer-ben eltöltött 50 perc kellemesen telik, miközben szervezetünk minimum 600-800 kilokalóriát éget el, ami egy 13–17 km-es futótréningnek felel meg.

Infra Trainer
Bővebben >>>

Hyaluron Pen

Tű nélküli, fájdalommentes ránc és ajakfeltöltés

Hyaluron ajakfeltöltés
Bővebben >>>

Arckezelések

Arckezeléseinkhez korszerű digitális gépparkot használunk, de a hagyományos kozmetikai eljárásokkal ötvözzük.
Az Osztrák Pauli Cég, Dr TEMT termékeivel dolgozunk, amik kiváló bőrbarát, jórészt Bio- kozmetikumok.

Arckezelés
Bővebben >>>

Testkezelések

Testkezelési eljárásainkkal, helyi zsír és cellulit csökkentés, valamint bőrfeszesítés érhető el.

Testkezelés
Bővebben >>>

Sminktetoválás

Minden nő álma, hogy éppoly szép, üde arccal ébredjen reggel, mint ahogy este lefeküdt. A sminktetoválás élvonalát jelentő Conture make-up mindezt lehetővé teszi öt éven át! Csábos, rúzsozott hatású száj, művészi gonddal készült szempillasűrítés..

Sminktetovalas ajkak
Bővebben >>>

Xtreme Lashes 3D műszempilla

A szempillahosszabbítás egy egészen új lehetőség a nők számára, mellyel a szem természetes szépsége kihangsúlyozható. Az Xtreme Lashes egy amerikai cég , amely piacvezető a szempillahosszabbítás területén; termékeit és az alkalmazott módszereket a legmagasabb színvonal és precizitás jellemzi.

3D műszempilla
Bővebben >>>

MEZOTERÁPIA (tű nélküli)

A kollagén és elasztin termelődést serkentő kiváló elektrokozmetikai eljárás. Hatására a mélyebb ráncok is csökkennek elfáradt kollagén rostok újjá élednek, stimulálódnak. Az egyik legjobb bőrfiatalító eljárás.

Tű nélküli mezoterápia
Bővebben >>>

Mikrodermabrázió-kristálypeeling /bőrcsiszolás/

A kezelés célja a finom ráncok elsimítása, a kiemelkedő és besüppedő kisebb aknés hegekkel tarkított bőrfelszín kiegyenlítése, a pórusnagyság csökkentése, valamint a bőr színének és textúrájának javítása, fiatalítása.

bőrcsiszolás
Bővebben >>>


Szalonunk. Budapest XVI. Kerületben, könnyen megközelíthető helyen található. Szép környezetben, parkolási lehetőséggel. Szolgáltatásainkat magas színvonalon, professzionális anyagokkal, modern készülékekkel végezzük.
Várjuk szépülni vágyó vendégeinket

Zebra Kozmetika

Budapest XVI.ker. József utca 177. fsz.2. Ajkay Judit+36 20 569 0311 Simon Noémi+36 20 389 0724 Web:www.zebrakozmetika.hu
© Copyright 2020 - designed by Fer-Partner Kft