Szolgáltatásaink

  • Home
  • /
  • Szolgáltatásaink
Fontosnak tartjuk, hogy vendégeink számára a nálunk töltött idő megszépülésről, pihenésről, megújulásról szóljon testben és lélekben egyaránt.

Arckezelések

Arckezeléseinkhez korszerű digitális gépparkot használunk, de a hagyományos kozmetikai eljárásokkal ötvözzük.
Az Osztrák Pauli Cég, Dr TEMT termékeivel dolgozunk, amik kiváló bőrbarát, jórészt Bio- kozmetikumok.

BŐVEBBEN

OxyGeneo 3in1 kezelés

Az OxyGenero három az egyben arckezelés, ami a szövetek oxigénellátást növelve gyors és hatékony bőrfiatalítást, azonnal tapasztalható bőrfeszességet, ragyogó, táplált és egészséges bőrt eredményez. A kezelés részei: oxigenizálás (szövetek oxigénellátásának növelése) anti-aging vagy fehérítő hatóanyag bevitel egyedülálló tripolláris rádiófrekvencia kollagén stimuláció bőrmegújító felületi hámlasztás vérkeringés-élénkítés bőrsejtek anyagcseréjének gyorsítása

BŐVEBBEN

Testkezelések

Testkezelési eljárásainkkal, helyi zsír és cellulit csökkentés, valamint bőrfeszesítés érhető el.

BŐVEBBEN

MEZOTERÁPIA (tű nélkül) – (HIGH CARE®)

A kollagén és elasztin termelődést serkentő kiváló elektrokozmetikai eljárás. Hatására a mélyebb ráncok is csökkennek elfáradt kollagén rostok újjá élednek, stimulálódnak. Az egyik legjobb bőrfiatalító eljárás.

BŐVEBBEN

Mikrodermabrázió /bőrcsiszolás/

A kezelés célja a finom ráncok elsimítása, a kiemelkedő és besüppedő kisebb aknés hegekkel tarkított bőrfelszín kiegyenlítése, a pórusnagyság csökkentése, valamint a bőr színének és textúrájának javítása, fiatalítása.

BŐVEBBEN

Sminktetoválás

Minden nő álma, hogy éppoly szép, üde arccal ébredjen reggel, mint ahogy este lefeküdt. A sminktetoválás élvonalát jelentő Conture make-up mindezt lehetővé teszi öt éven át! Csábos, rúzsozott hatású száj, művészi gonddal készült szempillasűrítés..

BŐVEBBEN

Xtreme Lashes 3D műszempilla

A szempillahosszabbítás egy egészen új lehetőség a nők számára, mellyel a szem természetes szépsége kihangsúlyozható. Az Xtreme Lashes egy amerikai cég , amely piacvezető a szempillahosszabbítás területén; termékeit és az alkalmazott módszereket a legmagasabb színvonal és precizitás jellemzi.

BŐVEBBEN

InfraTrainer

Az InfraTrainer-ben eltöltött 50 perc kellemesen telik, miközben szervezetünk minimum 600-800 kilokalóriát éget el, ami egy 13–17 km-es futótréningnek felel meg.

BŐVEBBEN


Szalonunk. Budapest XVI. Kerületben, könnyen megközelíthető helyen található. Szép környezetben, parkolási lehetőséggel. Szolgáltatásainkat magas színvonalon, professzionális anyagokkal, modern készülékekkel végezzük.
Várjuk szépülni vágyó vendégeinket

Zebra Kozmetika

Budapest XVI.ker. József utca 177. fsz.2. Ajkay Judit+36 20 569 0311 Simon Noémi+36 20 389 0724 Web:www.zebrakozmetika.hu
© Copyright 2020 - designed by Fer-Partner Kft