Magunkról

Ajkay Judit

mesterkozmetikus

1994-ben lettem kozmetikus mester. Szakmám örömet és állandó kihívást jelent számomra. Több évtizedes tapasztalatomat folyamatosan fejlesztem, mindig keresem az újdonságokat, ezért gyakran járok előadásokra és tanfolyamokra. Fontosnak tartom, hogy vendégeim számára a nálunk töltött idő a megszépülésről, pihenésről, megújulásról szóljon, testben és lélekben egyaránt.

Készülékparkunkat időről-időre megújítva igyekszünk vendégeinknek a legkorszerűbb és leghatásosabb szolgáltatást nyújtani.

  • Elérhetőség: +36 (20) 569 0311

Mucsi Viktória

kozmetikus

Szeretettel üdvözlöm minden meglévő és leendő vendégemet!
Négy éve választottam hivatásomnak a kozmetikus szakmát. Azóta is  tanulok hiszen a kozmetikai ipar folyamatosan fejlődik. Szeretem és keresem a szakmán belüli megújulásokat , kihívásokat.

Bőrápoló kezeléseimet személyre szabottan, magas színvonalú osztrák termékekkel végzem. Nálam egyedüli vendégként nyugalomban szépülhet és töltődhet fel aki ápolt egészséges bőrre vágyik.

  • Elérhetőség: +36 (70) 600 4138

Simon Noémi

sminktetováló és szempilla stylist

Közel 20 éve foglalkozom sminktetoválással és műszempilla felhelyezéssel. A stílus és a forma világa mindig is életem része volt, amit korábban lakberendezőként bontakoztathattam ki. Vonz a szépség, a harmóniateremtés, de arra is vágytam, hogy emberekkel foglalkozhassak. Egy arc szépsége a részletekben rejlik, ennek kihangsúlyozása – figyelembe véve a hölgy egyéniségét –, csodálatos feladat számomra.

  • Elérhetőség: +36 (20) 389 0724Szalonunk. Budapest XVI. Kerületben, könnyen megközelíthető helyen található. Szép környezetben, parkolási lehetőséggel. Szolgáltatásainkat magas színvonalon, professzionális anyagokkal, modern készülékekkel végezzük.
Várjuk szépülni vágyó vendégeinket

Zebra Kozmetika

Budapest XVI.ker. József utca 177. fsz.2. Ajkay Judit+36 20 569 0311 Simon Noémi+36 20 389 0724 Web:www.zebrakozmetika.hu
© Copyright 2020 - designed by Fer-Partner Kft