Sminktetoválás

Sminktetovalas

Simon Noémi.okl.sminktetováló

Igényes sminktetoválás Long-Time-Liner készülékkel. Elrontott sminktetoválások javítása és korrigálása.

  • szemöldök (púderes és szálas tetoválás)
  • szemhéj
  • száj (kontúr és teljes satírozás)

Fontos: lehetőség van a száj fájdalommentes tetoválására.

Sminktetovalas ajkak

Long-Time-Liner sminktetoválás

Minden nő álma, hogy minden reggel szép és üde arccal nézzen a tükörbe. A sminktetoválás élvonalát jelentő Conture Make Up eljárás mindezt lehetővé teszi, öt éven át! Csábos, rúzsozott hatású száj, művészi gonddal készült szempillasűrítés.

A Long-Time-Liner technológia

A szemöldök, szempilla és ajak pigmentálása a beépített programok segítségével nagy pontossággal elvégezhető. A festékmennyiség adagolását, a beviteli mélységet a beépített programok automatikusan biztosítják. Lényeges előny, hogy a kezelőfejben lévő egyhegyű akupunktúrás tű, percenként 2500-as löket sebességen dolgozik, ami biztosítja a karcolás és roncsolódásmentes pigmentálást. A kezelőfejbe épített automatika érzékeli a bőr tűre gyakorolt ellenállása alapján, hogy a tű milyen mélységben jár, és a tűt nem engedi csak a hámréteg aljáig, ahonnan visszahúzza. Ezáltal nincs vérzés, nincs fájdalom, egyenletes, tökéletes festékbevitelt biztosít még az ajak területén is, ahol a legvékonyabb és a legérzékenyebb a bőr. A kiforrott technológia lehetővé teszi, hogy a festéket a kezelőfejbe épített tartájba csöppentsük be, így nem kell a tűt a festékbe mártogatni. A színrendszer kialakítása feleslegessé teszi a festékek keverését, és így a festék színe, az idő múlásával is állandó marad.

Tökéletesség a legapróbb részletekig

Szemöldök, szemhéj, ajakkontúr és -satír

Szemöldök

A szemöldök gyakran egyenetlenül nő, esetleg a sok szedés következtében megritkul, vagy balesetnél megsérül. A festés csak rövid időre nyújt megoldást, hiszen a szemöldök szőrszálainak élettartama mindössze négy hét. Ez esetben a Conture Make Up eljárás az ideális megoldás. A kezelés előtt precízen megrajzoljuk a szemöldökvonalát, majd az Ön egyéniségével összhangban levő színtónust pigmentálunk a bőrbe úgy, hogy az eredmény teljesen természetesnek hat.

Szemhéj

A szemhéjak alsó és/vagy felső részének pigmentálása szemének kifejező erejét emeli ki. A Long-Time-Liner különösen gondosan dolgozik, a festékpigmenteket csak az epidermis második, ideg- és érmentes rétegébe viszi be. A legfinomabb, természetes vonalat pigmentáljuk a szempillák közé.

Ajak

A szájkontúr gondos meghúzásával és besatírozásával növelhető a száj volumene. A felső és az alsó ajkak megnagyobbításával lehetőség van a szájforma megváltoztatására is, ezáltal például kiigazítható és kihangsúlyozható a száj íve.

Sminktetovalas szemhélySzalonunk. Budapest XVI. Kerületben, könnyen megközelíthető helyen található. Szép környezetben, parkolási lehetőséggel. Szolgáltatásainkat magas színvonalon, professzionális anyagokkal, modern készülékekkel végezzük.
Várjuk szépülni vágyó vendégeinket

Zebra Kozmetika

Budapest XVI.ker. József utca 177. fsz.2. Ajkay Judit+36 20 569 0311 Simon Noémi+36 20 389 0724 Web:www.zebrakozmetika.hu
© Copyright 2020 - designed by Fer-Partner Kft