Sminktetoválás

Sminktetovalas

Simon Noémi.okl.sminktetováló. T203890724

Igényes sminktetoválást végzünk Long Time Liner készülékkel.
Elrontott sminktetoválások javítását és korrigálását is vállaljuk.

-szemöldök /szálas tetoválás is/
-szemhéj
-száj / kontúr és teljes satir/

Fontos: lehetőség van a száj FÁJDALOMMENTES tetoválására.

Sminktetovalas ajkak

Long Time Liner smink tetoválás

Minden nő álma, hogy éppoly szép, üde arccal ébredjen reggel, mint ahogy este lefeküdt. A sminktetoválás élvonalát jelentő Conture make-up mindezt lehetővé teszi öt éven át! Csábos, rúzsozott hatású száj, művészi gonddal készült szempillasűrítés..

A Long Time Liner technológia

A szemöldök, szempilla és ajak pigmentálása a beépített programok segítségével nagy pontossággal elvégezhetők. A festékmennyiség adagolását, a beviteli melységet a beépített programok automatikusan biztosítják. Lényeges előny, hogy a kezelőfejben lévő egyhegyű akupunktúrás tű percenként 2500-as löket sebességen dolgozik, ami biztosítja a karcolás és roncsolódásmentes pigmentálását. A kezelőfejbe épített automatika érzékeli a bőr tűre gyakorolt ellenállása alapján, hogy a tű milyen mélységben jár, és a tűt nem engedi csak a hámréteg aljáig, ahonnan visszahúzza. Ezáltal nincs vérzés, nincs fájdalom, egyenletes, tökéletes festékbevitelt biztosít még az ajak területén is, ahol a legvékonyabb és a legérzékenyebb a bőr. A kiforrott technológia lehetővé teszi, hogy a festéket a kezelőfejbe épített tartájba csöppentsük be, így nem kell a tűt a festékbe mártogati. A színrendszer kialakítása feleslegessé teszi a festékek keverését, és így a festék színe, az idő múlásával is állandó marad.

Tökéletesség a legapróbb részletekig

Szemöldökök, szemhéjak, ajakkontúr és ajaksatír….

SZEMÖLDÖKÖK: A szemöldök gyakran egyenetlenül nő, esetleg a sok szedés következtében megritkul vagy balesetnél megsérül. A festés csak rövid időre nyújt megoldást, hiszen a szemöldök szőrszálainak élettartama mindössze négy hét. Ez esetben a Conture Make up az ideális megoldás. A kezelés előtt precízen megrajzoljuk a szemöldökvonalát, majd az Ön egyéniségével összhangban levő színtónust pigmentálunk a bőrébe úgy, hogy az eredmény teljesen természetesnek hat.

SZEMHÉJAK: A szemhéjak alsó és/vagy felső részének pigmentálása szemének kifejező erejét emeli ki. A Lng-Time-Liner különösen gondosan dolgozik, a festékpigmenteket csak az epidermis második, ideg- és érmentes rétegébe visszük be. Kifogástalan tér szemeinek! A legfinomabb, természetes vonalat pigmentáljuk a szempillák között.

AJKAK: A szájkontúr gondos meghúzásával és besatírozásával növelhető a szájvolumen. Természetesen a szájformát is meg lehet változtatni, például a felső és az alsó ajkak megnagyobbításával, ezáltal kiigazítható és kihangsúlyozható a száj íve.

Sminktetovalas szemhélySzalonunk. Budapest XVI. Kerületben, könnyen megközelíthető helyen található. Szép környezetben, parkolási lehetőséggel. Szolgáltatásainkat magas színvonalon, professzionális anyagokkal, modern készülékekkel végezzük.
Várjuk szépülni vágyó vendégeinket

Zebra Kozmetika

Budapest XVI.ker. József utca 177. fsz.2. Ajkay Judit+36 20 569 0311 Simon Noémi+36 20 389 0724 Web:www.zebrakozmetika.hu
© Copyright 2020 - designed by Fer-Partner Kft