Mikrodermabrázió-kristálypeeling /bőrcsiszolás/

  • Home
  • /
  • service
  • /
  • Mikrodermabrázió-kristálypeeling /bőrcsiszolás/

bőrcsiszolás

A legmodernebb módja a peelingezésnek. Lényege, hogy a felső elöregedett hámréteget lecsiszolva, új fiatal hámréteg képződésére serkentjük a bőrt.

Jó eredményeket lehet elérni:

  • -pigmenthibák, öregedési foltok
  • -sebhelyek
  • -nap és fényatrophie/sorvadás/
  • -okozta károk
  • -hyperkeratosen/elszarusodás/

Fontos! A kezelés után mélyebbre juttathatók a bőrnek elengedhetetlen hatóanyagok.

Mikrodermabrázió

A kezelés célja a finom ráncok elsimítása, a kiemelkedő és besüppedő kisebb aknés hegekkel tarkított bőrfelszín kiegyenlítése, a pórusnagyság csökkentése, valamint a bőr színének és textúrájának javítása, fiatalítása. A folyamat lényege az érintett bőrfelszínen végigvonuló vákuumos szívás, mellyel egy időben alumíniumoxid kristály porral történő “homokfúvás” pásztázik végig a bőrön, mobilizálva annak felső rétegeit.

A bőrfiatalítás alapelve, hogy a felső, elöregedett hámréteg célzott és ellenõrzött eltávolításával új, fiatalos hámréteg képzésére serkentjük, illetve kényszerítjük a bőrt. A felső bőrrétegek célzott eltávolítása által a bazális rétegben felerősödik a fiatal, működőképes bőrsejtek képzése. Ezek a bőrsejtek felfelé vándorolnak és lépésről lépésre pótolják a károsodott szöveteket.

Az ellenőrzött mikrodermabrázió folyamán nem keletkeznek sebek mély abrázió formájában, mint a rotatív csiszolásnál, mivel a bőrt a szakkozmetikus által megválasztott erővel és mélységben “radirozzuk” Ie,. Ez garantálja vendégeinknek, hogy a kezelés azt az eredményt célozza meg amelyre a vendég vágyik! A bőrben energia-feltöltődés megy végbe és újra megerősödve fiatal, friss sejtek képződnek. A kezelés eredménye azonnal látható és a bőr belülről regenerálódik.

Milyen esetekben alkalmazható hatékonyan a bőrcsiszolás?
Nagyon jó eredményeket lehet elérni:
– pigmenthibák és öregségi foltok,
– tisztátalanságok és akne sebhelyek,
– mindenféle sebhely az arcon és a testen,
– fény és nap okozta károk,
– elszarusodás,
– érett, lassú anyagcserét folytató bőr esetén.

A mikrodermabrázió egy egyszerű, fájdalommentes és gyors bőrfiatalító eljárás. Az elégedettség foka pedig a kezelések számával arányosan nő.

A hámlasztás eredményei már az első kezelés alkalmával láthatóak!
– Finom, puha, tömör bőr,
– az enyhe ráncok eltűnnek,
– a ráncok és a bőr egyenetlenségei csökkennek,
– az acne utáni foltok és hegek enyhébbek,
– striák és hegek erőteljesen csökkennek,
– egységes bőrszín, kevesebb pigmentációs probléma látható
– a bőr rugalmassága fokozatos javul, az öregedés jelei csökkennekSzalonunk. Budapest XVI. Kerületben, könnyen megközelíthető helyen található. Szép környezetben, parkolási lehetőséggel. Szolgáltatásainkat magas színvonalon, professzionális anyagokkal, modern készülékekkel végezzük.
Várjuk szépülni vágyó vendégeinket

Zebra Kozmetika

Budapest XVI.ker. József utca 177. fsz.2. Ajkay Judit+36 20 569 0311 Simon Noémi+36 20 389 0724 Web:www.zebrakozmetika.hu
© Copyright 2020 - designed by Fer-Partner Kft