LONG-TIME-LINER Sminktetoválás

Simon Noémi.okl.sminktetováló. T203890724

Igényes sminktetoválást végzünk Long Time Liner készülékkel.
Elrontott sminktetoválások javítását és korrigálását is vállaljuk.

-szemöldök /szálas tetoválás is/
-szemhéj
-száj / kontúr és teljes satir/

Fontos: lehetőség van a száj FÁJDALOMMENTES tetoválására.

 

Long Time Liner smink tetoválás

Minden nő álma, hogy éppoly szép, üde arccal ébredjen reggel, mint ahogy este lefeküdt. A sminktetoválás élvonalát jelentő Conture make-up mindezt lehetővé teszi öt éven át! Csábos, rúzsozott hatású száj, művészi gonddal készült szempillasűrítés..

A Long Time Liner technológia

sminktetoválásA szemöldök, szempilla és ajak pigmentálása a beépített programok segítségével nagy pontossággal elvégezhetők. A festékmennyiség adagolását, a beviteli melységet a beépített programok automatikusan biztosítják. Lényeges előny, hogy a kezelőfejben lévő egyhegyű akupunktúrás tű percenként 2500-as löket sebességen dolgozik, ami biztosítja a karcolás és roncsolódásmentes pigmentálását. A kezelőfejbe épített automatika érzékeli a bőr tűre gyakorolt ellenállása alapján, hogy a tű milyen mélységben jár, és a tűt nem engedi csak a hámréteg aljáig, ahonnan visszahúzza. Ezáltal nincs vérzés, nincs fájdalom, egyenletes, tökéletes festékbevitelt biztosít még az ajak területén is, ahol a legvékonyabb és a legérzékenyebb a bőr. A kiforrott technológia lehetővé teszi, hogy a festéket a kezelőfejbe épített tartájba csöppentsük be, így nem kell a tűt a festékbe mártogati. A színrendszer kialakítása feleslegessé teszi a festékek keverését, és így a festék színe, az idő múlásával is állandó marad.

 

 

Tökéletesség a legapróbb részletekig

Szemöldökök, szemhéjak, ajakkontúr és ajaksatír....

SZEMÖLDÖKÖK: A szemöldök gyakran egyenetlenül nő, esetleg a sok szedés következtében megritkul vagy balesetnél megsérül. A festés csak rövid időre nyújt megoldást, hiszen a szemöldök szőrszálainak élettartama mindössze négy hét. Ez esetben a Conture Make up az ideális megoldás. A kezelés előtt precízen megrajzoljuk a szemöldökvonalát, majd az Ön egyéniségével összhangban levő színtónust pigmentálunk a bőrébe úgy, hogy az eredmény teljesen természetesnek hat.

SZEMHÉJAK: A szemhéjak alsó és/vagy felső részének pigmentálása szemének kifejező erejét emeli ki. A Lng-Time-Liner különösen gondosan dolgozik, a festékpigmenteket csak az epidermis második, ideg- és érmentes rétegébe visszük be. Kifogástalan tér szemeinek! A legfinomabb, természetes vonalat pigmentáljuk a szempillák között.

AJKAK: A szájkontúr gondos meghúzásával és besatírozásával növelhető a szájvolumen. Természetesen a szájformát is meg lehet változtatni, például a felső és az alsó ajkak megnagyobbításával, ezáltal kiigazítható és kihangsúlyozható a száj íve.

 

 

002.gif

Copyright 2008-2018 Minden jog fenntartva! / All rights Reserved! www.zebrakozmetika.hu